Tukaj ste: Domov

Ansambel Spev in Werner - Stara domačija

E-pošta Natisni PDF
20171012_212949_web


Naš prijatelj Werner, s katerim smo pred leti že sodelovali, nas je zopet poklical...

Povabil nas je, da skupaj z njim, v duetu posnamemo novo skladbo :  "Stara domačija".
Seveda smo bili takoj za. Sodelovanje s tako srčnim ter pozitivnim glasbenikom, prijateljem,  je pravi užitek!
Snemanje je potekalo v Studiu Zibelnik, s producentom Alešom Zibelnikom. Tam smo se počutili odlično, sproščeno... k temu pa je pripomogla tudi pesem sama. Besedilo zanjo je napisal Drago Horvat, glasbo pa Mišo Kontrec.
Pesem se nas je dotaknila, besedilo, glasba ... vse je napisano tako, da te ne pusti hladnega.

Z Wernerjem bomo skupaj nastopili na njegovih koncertih, ki jih pripravlja v teh dneh.
Več o koncertih najdete tukaj:  https://www.facebook.com/werner.brozovicpolnprofil

Tam nas boste lahko slišali v živo!
Do takrat pa ji prisluhnite tukaj...Prijetno poslušanje!
Obiščite nas tudi na Facebooku: https://www.facebook.com/AnsambelSpev/

Ansambel Spev

 

Spevovci predstavljamo novi videospot »Gasilka«!

E-pošta Natisni PDF

Novo, novo!

V teh vročih dneh vas lahko ohladijo hladna pijača, senca, morje ali pa naše gasilke!

Izredno dinamičen in atraktiven spot, v katerem nastopa preko 70 gasilk iz gasilskih društev širom Slovenije! In prav vse gasilke tudi plešejo koreografijo, ki je bila narejena prav za ta namen!

V zgodbi, o kateri prepevamo spevovci, igrata glavno vlogo simpatičen, malo  sramežljiv fant ter korajžna in vroča gasilka!

In, kjer je dim, je tudi ogenj! Za tega sta poskrbela »bruhalca ognja«. Gasilke pa so vse vroče udeležence na snemanju veselo škropile z vodo!

Snemanje je potekalo skoraj 15 ur, pod vročim soncem na prireditvenem prostoru pri Mladinskem centru v Šmartnem ob Paki, kjer je v neposredni bližini tudi gasilski dom. In tam se je vse dogajalo! Spevovci smo zaigrali polko »Gasilka«, le te pa so se vrtele... medtem, ko se je zaljubljen par mečkal v gasilski cisterni!

Oglejte si videospot, kakršnega spevovci v svojem arhivu spotov še nimamo!

Gasilski »Na pomoč«!

Člani Ansambla Spev se zahvaljujemo vsem, ki ste sodelovali  pri pripravah, snemanju ter realizaciji videospota:

Scenarij, kamera : Matej Vranič, Andrej Pratnemer,  režija : Matej Vranič , osvetljava scene :  Matej Vranič, asistenca : Karmen Skornšek, montaža in barvna korektura : Andrej Pratnemer, vizažistka : Anita Videmšek, koreografija : Maja Bubik Polovšak, plesalke OŠ Petrovče : Taja Dvornik, Timeja Pilih, Naja Podbrežnik, Nika Hlupič, Urška Košir ter Tiana Cizej, igralska zasedba : Gregor Lasecky, Monika Švajgel, Suzana Ramšak, Anja Regoršek, Suzana Šmid, Emilija Hribernik, Nina Potočnik, Tina Vinter, Urška Pačnik, Sara Strnad, sodelujoča gasilska društva - ženske desetine : PGD Oplotnica, PGD Rovte, PGD Šalka vas, PGD Buče, PGD Sovjak, PGD Senešci, PGD Radmirje, hvala gasilkam : Urški Bobovišek in  Špeli Kolar iz PGD Prožinska vas, Katarini Vehovar iz PGD Videž in Jadranki  Prelog iz PGD Slovenska Bistrica , Meliti Painkret iz PGD Vrbje, ki se je pripeljala z gasilsko cisterno, bruhalca ognja : Jaka Srpčič in Juš Pavlovski.  Iskrena hvala tudi : PGD Šmartno ob Paki, PGD Vrbje in njihovi šoferki Meliti Painkret, ker so posodili gasilsko cisterno, Mladinskemu centru Šmartno ob Paki, Zavarovalnici Adriatic Slovenica ter Kemični čistilnici Polak.

Obiščite nas na :  https://www.facebook.com/AnsambelSpev/

 

Spevovce med snemanjem spota hladile gasilke!

E-pošta Natisni PDF

Člani Ansambla Spev smo v torek, 30.5.2017, v Šmartnem ob Paki, na prireditvenem prostoru pri Hiši mladih , skupaj z gasilkami iz vse Slovenije  sodelovali v snemanju videospota za našo polko "Gasilka".
Gre za projekt, v katerega je bilo vpetih največ sodelujočih v vsej 15 - letni zgodovini ustvarjanja videospotov našega ansambla.

Spevovci smo se že okrog novega leta odločili, da bomo za sodelovanje v najnovejšem videospotu izvedli natečaj,  prijavile pa so se lahko ženske  desetine iz prostovoljnih gasilskih društev širom Slovenije.
Glede na atraktivnost prijav, smo se odločili in k sodelovanju povabili gasilke iz društev  PGD Oplotnica, PGD Rovte, PGD Šalka vas, PGD Buče, PGD Sovjak, PGD Senešci, PGD Radmirje. Sodelovale so še gasilke : Melita Painkret, ki se je pripeljala z gasilsko cisterno, saj ima za njo vozniški izpit ;  Urška Dobovšek in  Špela Kolar ter Katarina in Jadranka , znane tudi kot  "Fedri".
V zgodbi, v kateri prepevamo o gasilki, katero želi osvojiti mlad fant, sta sodelovala igralca Gregor Lasecky in Monika Švajgel. Ker pa je scenarij zahteval tudi skupinski ples, kjer so zaplesale vse gasilke v prav za ta namen sestavljenem plesu, smo k sodelovanju povabili še plesno koreografinjo Majo Bubik, s svojimi plesalkami - Tajo Dvornik,Timejo Pilih, Najo Podbrežnik, Niko Hlupič, Urško Košir ter Tiano Cizej iz Osnovne šole Petrovče, ki so naučile plesno koreografijo vse gasilke, ki so bile na plesišču. Teh je bilo okrog 70! Na koncu so plesale, kot ena!
Za kamerami sta stala Matej Vranič ter Andrej Pratnemer, asistiral je Dejan Bukovnik.
Da pa je bilo ozračje še posebej vroče, sploh v nočnih urah, sta poskrbela "bruhalca ognja" - Jaka Srpič in Juš Pavlovski.
Sodelovali so tudi člani PGD Šmartno ob Paki ter še veliko prostovoljcev, domačih ter naključno mimoidočih.

Snemanje je bilo zelo naporno, trajalo je od 9.00 zjutraj do polnoči! Sonce je pripekalo in še sreča, da so nas navihane gasilke škropile z vodo.  Bili smo namreč pošteno pregreti, polko »Gasilka« smo ta dan zaigrali najmanj 100 - krat! Nastala je prava veselica, punce so plesale, pele, gasilke iz PGD Oplotnica so uprizorile "mokro vajo"... Snemalca sta imela v rokah vse niti. Na simpatičen način jima je uspelo krotiti in voditi vse sodelujoče, ki so kljub napornemu dnevi priznali, da je bilo vredno truda in da tega prijetnega dne, preživetega  z nami,  ne bodo nikoli pozabili.

Gasilke so res posebna dekleta... ne moremo se načuditi njihovi pozitivni energiji po celodnevnem ponavljanju ene in iste stvari. Niso se pritoževale čez vročino, ubogale so navodila in bile zelo živahne ves čas! Pokazale so vso pripravljenost in voljo do dela in to z nasmehom! Spoštujemo jih, veseli smo, da smo spletli nove prijateljske vezi. Hvala vsem sodelujočim, se veselimo končnega izdelka!.

Kaj vse smo počeli, koga vse smo hladili z vodo, kdo se je zavrtel, kaj se je dogajalo pod kozolcem ... vse to bomo lahko videli v videospotu , ki bo luč sveta ugledal prav kmalu...

Mi se ga veselimo!
Ansambel Spev
 

Spevovci gledamo za gasilkami!

E-pošta Natisni PDF
Ker je mesec  november čas našega koncerta »Po Slakovi poti« in ker ga letos žal nismo uspeli pripraviti .... smo  se  potrudili in za naše zveste poslušalce in poslušalke  vseeno  pripravili  novo vročo polko, z naslovom GASILKA. Poletne gasilske veselice so nekaj najlepšega, simpatične  gasilke in pridni gasilci se trudijo, da ne manjka dobrih veselic, zato se na tem mestu zahvaljujemo vsem gasilskim društvom po Sloveniji!

Spevovci se pripravljamo tudi na snemanje videospota, zato vabimo vse pogumne vroče gasilke, ki se želite z nami zabavati v videospotu da nam pišete na naš facebook profil : https://www.facebook.com/AnsambelSpev/ ali na mail naslov : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.   . Pošljite nam vašo slikco in napišete, zakaj bi bile ravno ve najboljše za snemanje v našem videospotu!

Izbrali bomo res najbolj korajžne in vroče gasilke :)

Uživajte ob poslušanju, Spevovci vam kličemo gasilski »Na pomoč«!
 
Stran 2 od 15

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje