Tukaj ste: Domov

Tradicionalni koncert Ansambla Spev je pred vrati!

E-pošta Natisni PDF
Tradicionalni koncert
Ansambel Spev vljudno vabimo na naš tradicionalni koncert z gosti, ki bo v petek, 19.11. 2010 ob 19.00 uri v Vinski gori. Z nami bodo še: Prifarski muzikanti, Alpski kvintet, Malibu, Harmonikarski orkester Barbara ter Rudarski oktet

Koncert bo povezoval Franci Podbrežnik - Solčavski, ki bo poskrbel tudi za humor.

Vstopnice so že na voljo na znanih prodajnih mestih.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Veselimo se vaše družbe!
 

Ansambel Spev - Tvoje oči

E-pošta Natisni PDF
 

Križarjenje z ansamblom Spev

E-pošta Natisni PDF

V novembru, natančneje od 8. 11. 2010 do 15. 11. 2010 odpotujemo Ansambel Spev na križarjenje po zahodnem  sredozemlju  z agencijo Cruise Ferry. Z ladjo Costa Furtuna bomo obiskali najlepša sredozemska pristanišča ter si tudi vzeli čas za ogled mest in ostalih znamenitosti. Osemdnevno križarjenje vsebuje ogled naslednjih krajev : Benetke, Bari, Olimpija, Santorini, Mikonos, Rodos ter Dubrovnik. Ves čas plovbe  nam bo razgled ponujal prečudovite poglede na obmorska mesta, spremljal pa nas bo zvok šumenja morja in sredozemskega vetra…Ansambel Spev bomo na ladji poskrbeli za glasbo. Tako bomo z našo glasbo dva večera razveseljevali goste – potnike na tej čudoviti križarki.

Za Ansambel Spev je to vsekakor izziv in nekaj novega, zato se veselimo vseh trenutkov, ki jih bomo skupaj preživeli na križarki teh 8 dni.

Pridružite se nam, več o križarjenju si lahko ogledate na spodnji povezavi:
 

Mirno sanjaj - Ansambel spev

E-pošta Natisni PDF

Ansambel Spev smo se po  lanski uspešnici  Pel bi zate, ki je bila med poslušalci zelo dobro sprejeta, odločili, da v slovenskem jeziku zapojemo tudi priljubljeno pesem , ki diši po Dalmaciji - Mirno spavaj, ružo moja.  Naslovili smo jo Mirno sanjaj, besedilo sta spisali Vera Šolinc ter Tanja Žagar, aranžma  pa je naredil Marko Pezdirc, pri katerem smo skladbo tudi posneli.

Ansambel Spev na naših nastopih radi izvajamo pesmi  Dalmatinskih klap, dobri prijatelji smo  s Klapo Maslina iz Šibenika, s katerimi smo že tudi skupaj zapeli. Mislimo, da ga ni med nami, ki ob poslušanju teh skladbic ne pomisli na dopust, morje in sonce, čas, ki je pred nami, čas dopustov...

Zato vam Ansambel Spev podarjamo skladbo Mirno sanjaj, uživajte ob poslušanju, kmalu pa bo sledil tudi videospot.

 
Več člankov...
Stran 10 od 15

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje