Tukaj ste: Domov

DRUŽENJE GLASBENIKOV NA SNEGU

E-pošta Natisni PDF

Smučarski center GOLTE prireja DRUŽENJE GLASBENIKOV NA SNEGU v petek, 8. marca 2013 ob 12:00 uri.

Vabljeni!
 

Ansambel Spev - Z njo

E-pošta Natisni PDF
Želeli ste jo... in tukaj je!
...o naši novi skladbi je bilo zapisano...

"Skladba, ki je izjemno navdušila večtisoč glavo množico obiskovalcev  jubilejnega koncerta Ansambla Spev v Rdeči dvorani v Velenju, je dobila tudi studijsko različico!

V Studiu Metulj so Ansambel Spev te dni pri znanem producentu Marku Pezdircu posneli novi valček » Z njo«. Gre za skladbo, ki je ob premieri na noge dvignila nabito polno Rdečo dvorano na koncertu ansambla Spev in je, sodeč po aplavzu brez konca, nedvomno nova uspešnica v slovenskem glasbenem prostoru.

Dobro besedilo, odličen aranžma in kvalitetna izvedba so definitivno odločilen trojček, da pesem postane hit. In vse to skladba Ansambla Spev – »Z njo«, ima!

Fantje Ansambla Spev obljubljajo, da bo novi valček izšel tudi na njihovem najnovejšem projektu,  še letos."
 

Nov hit Skupine Spev v sodelovanju z Miranom Rudanom!

E-pošta Natisni PDF

Člana Skupine Spev sta Mirana Rudana po snemanju povabila še v svoj avto...
Miran je namreč v času snemanja pustil svoj avto pri mehaniku in po snemanju potreboval pravoz do svojega konjička. Seveda sta mu prevoz ponudila in v avtu je stekla zanimiva debata... morda niso bili zadnjič skupaj v studiu...

S članom legendarne skupine Pop design, Miranom Rudanom, so se člani Skupine Spev zaprli v Studio Grabnar in uspešnico »Neko noč« priredili po svoje. Gre za hit, ki na noge vedno spravi vso družbo, sploh če temu, kar je staro in dobro, nadaneš svežo preobleko, kvaliteten zvok in produkcijo. Za to je zaslužen Boštjan Grabnar, avtor priredbe in producent skladbe » Neko noč «

Z Miranom v studiu so stvari stekle, kot morajo in tudi člani Askupine Spev so svojo nalogo dobro opravili.

Kako se sliši skladba »Neko noč« v priredbi Skupine Spev, z gostom Miranom Rudanom?

Prisluhnite in uživajte!
 

Ansambel Spev in Domen Kumer - Videz vara

E-pošta Natisni PDF

Ansambel Spev in Domen Kumer smo posneli novo polko z naslovom »Videz vara«!

Izkazalo se je, da Štajerci znamo stopiti skupaj. Plod našega sodelovanja je poskočna polka s pikantnim besedilom, ki ga je spisala Vera Šolinc. Za glasbo je poskrbel Domen Kumer, za aranžma pa Ansambel Spev. Sodelovanje z Domnom je bilo polno zanimivih trenutkov in spoznali smo, da je za dobro polko potrebno veliko pozitivne energije, te pa nam seveda ne manjka. Delati z Domnom je zabavno in pestro, upamo pa, da vam bo naše delo všeč. Skladbo smo posneli v studiu Metulj pri znanem producentu Marku Pezdircu, premierno pa smo jo v živo zaigrali na našem jubilejnem koncertu, 16.11. 2012, ko smo v Rdeči dvorani v Velenju praznovali 10 letnico našega delovanja. Lahko vam povemo, da je naša nova polka »Videz vara« dvignila na noge vso dvorano!

Veliko užitkov ob poslušanju vam želimo!
Ansambel Spev.
 
Več člankov...
Stran 7 od 15

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje