Tukaj ste: Domov

SPEV IN BUM V REVIALNEM DELU FESTIVALA SLOVENSKA POLKA IN VALČEK 2008

E-pošta Natisni PDF
Veselo je bilo v studiu 1 Televizije Slovenija ob izboru najlepše slovenske polke in valčka v letu 2008, saj smo poleg samih odličnih glasbenikov v revialnem delu festivala nastopili tudi mi, družbo pa nam je delal še ansambel Bum. Skupaj smo prepevali naše in njihove uspešnice, ki so se lepo zlile v venček. Naš nastop si lahko ogledate v galeriji, kmalu pa bomo dodali tudi videoposnetek.
 

ANSAMBEL SPEV IN KLAPA MASLINA

E-pošta Natisni PDF
Spev - Maslina

V petek, 28.marca 2008 smo v dvorani v Vinski Gori pripravili koncert z že poprej obljubljeno klapo Maslina iz Šibenika. Tokrat je Šibenčanom uspelo obiskati naš kraj in skupaj z njimi in seveda tistimi, ki ste nas prišli poslušat, smo bili priča zares čudovitemu prepevanju in igranju. Vaša židana volja in posluh za dalmatinsko glasbo pa sta k čarobnemu večeru še dodatno pripomogla, saj ste vsi, ki ste obiskali koncert s petjem ustvarili toplo vzdušje. Naš skupni večer smo tudi fotografirali in vam pripravili reportažo v sliki, ogledate si jo lahko tukaj.

 

ANSAMBEL SPEV : ŠPORTNI VETERANI

E-pošta Natisni PDF
Na povabilo športnih veteranov iz Vinske Gore, da z njimi odigramo nogometno tekmo, smo se z veseljem odzvali. Po trdem boju in dolgo časa neodločenem rezultatu, smo fantje v iztekajočih se minutah stisnili zobe in veterane premagali za kar štiri gole, tako je bil končni rezultat 8:4 v naš prid. Športnim veteranom se za lepo popoldne najlepše zahvaljujemo, na ogled pa smo za vas pripravili tudi nekaj fotografij dogodka, ki jih najdete v galeriji.
 

KONCERT PETE OBLETNICE IN PREDSTAVITEV NOVE ZGOŠČENKE NA DRUGEM PROGRAMU TV SLOVENIJA!

E-pošta Natisni PDF

Televizija Slovenija bo na drugem programu predvajala posnetek koncerta pete obletnice in predstavitev naše nove zgoščenke Pet pomladi iz Vinske Gore. Koncert si boste lahko ogledali v nedeljo, 13. januarja ob 17:30 uri.


 
Stran 15 od 15

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje