Tukaj ste: Domov

Koncert Ansambla Spev razprodan

E-pošta Natisni PDF
Dragi prijatelji Ansambla Spev!

Obveščamo vas, da je koncert Ansambla Spev, ob naši 10 letki, v Velenju 16.11. 2012, RAZPRODAN.

Kar pomeni, da se vstopnic ne da več dobiti.

Vsem,  ki jih imate pa sporočamo, da se koncert prične ob 20.00 uri, priporočamo pa, da ste tam kakšno uro pred koncertom.

Hvala, se vidimo!
Vaš Ansambel Spev
 

10 letka Ansambla Spev!

E-pošta Natisni PDF
Velenje, Rdeča dvorana, 16.11. 2012

Dogodek, ki ga ne smete zamuditi!
Ansambel Spev praznujemo 10 letnico našega delovanja, zato si želimo, da ste takrat z nami prav vsi!

... V Rdeči dvorani v Velenju bodo z nami na odru tudi Modrijani, Miha Dovžan, Tanja Žagar, Klapa Maslina, Jože Skubic, Domen Kumer, Franci Podbrežnik - Solčavski ter Slavko Podboj!
Več informacij glede prodaj vstopnic na uradni Facebook strani Ansambla Spev:

 

Snemanje videospota za skladbo Spev za godca

E-pošta Natisni PDF

V ponedeljek, 28.11. 2011 smo člani Ansambla Spev skupaj z ekipo TV Golice in Slavkom Podbojem, avtorjem besedila, posneli videospot za skladbo Spev za godca. Odpeljali smo se na domačijo Lojzeta Slaka in tam že takoj začutili domačnost in gostoljubje. Pri snemanju je sodeloval tudi Lojzetov nečak, leopold Pungerčar, ki je v zgodbi igral Lojzeta v mladih letih. Dan je bil lep, polja in trte okrog domačije pa so nam nudili krasen ambient za snemanje. Člani Ansambla Spev smo še enkrat začutili veliko spoštovanje do našega Lojzeta, ko smo imeli to srečo in čast, da smo spoznali njegov rojstni kraj. Kakšen pa bo končni izdelek, videospot, boste videli....kmalu.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim, s skaterimi smo preživeli krasen dan!

Ansambel Spev

 

 

 

Nova skladba Ansambla Spev v spomin Lojzetu Slaku, z naslovom Spev za godca

E-pošta Natisni PDF
V dneh zatem, ko se je za vedno poslovil Godec vseh godcev, spoštovani Lojze Slak, nas je obiskal Slavko Podboj in nam predstavil besedilo, ki govori o njem, o legendi z velikim srcem, polnim glasbe in ljubezni do zemlje, trt ter svoje domovine.

Slavko in Lojze sta bila nerazdružliva prijatelja in nekoč je Lojze zaupal Slavku, da ga naš ansambel, Ansambel Spev, spominja na njegov ansambel v mladih letih in da, če bi komu dodelil nasledstvo, bi bili to ravno mi.

Ko smo prebrali besedilo, smo vedeli, da bo ta pesem res najlepši poklon in spomin na Lojzeta in odločili smo se jo posneti. Melodijo in aranžma je sestavil Tine Lesjak, posneli pa smo jo v Studiu Metulj, pri znanem producentu Marku Pezdircu. Pesem SPEV ZA GODCA, smo Ansambel Spev premierno zaigrali na našem tradicionalnem koncertu v Vinski gori. Ko je pri refrenu skladbe vstala množica obiskovalcev in se s solzami v očeh poklonila legendi Lojzetu Slaku so tudi naša srca zajokala z njimi. V tej pesmi se spomnimo na njega, njega ki smo ga imeli vsi radi. Na našega Lojzeta Slaka.

V posluh vam dajemo refren naše nove skladbe.
Vaš Ansambel Spev.

 
Več člankov...
Stran 8 od 15

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje