Tukaj ste: Domov

BOŠTJAN SEDAJ RES PESTUJE

E-pošta Natisni PDF
Bostjan pestuje

Dne 14. avgusta se je Boštjanu družina povečala še za enega člana. Ob 15.39 je v bolnišnici Slovenj Gradec privekal na svet Florijan. Očka Boštjan je zelo ponosen na svojega sinka, ki pridno raste in se zelo rad pestuje v varnih očetovih rokah. Vsi ugotavljajo, da je izrezana slika svojega očka, ne le po laseh in temni polti, ampak tudi po dolgih prstkih, ob katerih se vsi sprašujejo, če bo tudi on enkrat igral kitaro.Najbolj važno od vsega pa je, da sta Florjan in mamica Klementina počakala očka še ˝v enem kosu˝, da se je ta vrnil iz gostovanja v Kanadi. V sredo 13. avgusta so ga skupaj s hčerkicama Anamarijo in Polonco pričakali na Brniku, naslednji dan pa jih je Florijan že razveselil s svojim jokom. V zibelko mu je bila dobesedno položena slovenska narodna pesem, saj so mu že isti večer v bolnišnici zapeli člani ansambla Spev uspavanko Pleničke je prala. Vso srečo mladi družinici!

 

ANSAMBEL SPEV GOSTUJE V KANADI

E-pošta Natisni PDF
V prihodnjih dneh člane ansambla Spev čaka gostovanje v Kanadi. Preko luže se tako odpravljajo že drugič, tokrat k Slovencem, ki živijo v Kanadi, bolj natančno v Torontu, kjer bodo tudi priredili nekaj koncertov. Priprave so v polnem teku, saj jih prvi koncert čaka že takorekoč isti trenutek, ko bodo stopili iz letala, naslednji koncerti pa so natrpani v urnik, ki bo Spevovcem komajda pustil dihati. Ker verjamemo, da bo kanadska avantura polna doživetij, pripravljamo za najbolj zveste obiskovalce naše spletne strani posebno rubriko, v kateri bodo dnevno sveže novičke, slike in filmčki naravnost iz Kanade. Tako boste vedno vedeli, kje je spevno in kako se imamo, kaj počnemo in kako v živo izgleda naša pesem v Kanadi. Vabimo vas k spremljanju našega potovanja, do novičk pa lahko pridete s klikom na sliko v levem meniju, ali kar tukaj.
 

SPEVOVCI PESTUJEJO

E-pošta Natisni PDF
Spevovci pestujejo

Kitarist in vokalist Boštjan pričakuje v avgustu z ženo Klementino naraščaj. Dvema hčerkicama se bo torej pridružil še tretji član - bratec ali sestrica - še ne vedo. Boštjan se že nestrpno veseli pestovanja, vendar ga je pri tem dejanju prehitel najmlajši član ansambla Spev - Mare. Pestuje namreč svojo roko. Za en mesec jo je spravil v mavčno oblogo, ker si jo je zlomil. Ni še potrjeno ali je to posledica plezanja po ˝lojtrci˝ k okencu v teh poletnih svatovskih nočeh, kjer se hitro najde kakšen tekmec, ki spodnese ˝lojtrco˝, ali pa se je zlomil kakšen ˝klin˝... Kakorkoli že, ansambel Spev zaradi tega neljubega dogodka nič ne počiva, temveč še naprej razveseljuje plesalce in ljubitelje njihove glasbe na veselicah ter raznih prireditvah širom Slovenije, ki jih to poletje ni malo.

 

PREJELI SMO SREBRNO PLOŠČO ZA NAŠO NOVO ZGOŠČENKO PET POMLADI

E-pošta Natisni PDF
V petek, 20. junija, na največji narodnozabavni prireditvi na Štajerskem, na 11-letki radia Rogla, smo dobili lepo darilo, prejeli smo namreč srebrno ploščo za našo zadnjo zgoščenko Pet pomladi. Za popolno presenečenje je poskrbel Rok Švab, urednik založbe VOX, ki nam je med nastopom prinesel na oder srebrno ploščo. Kljub govoricam in namigovanjem, da se bo podelila srebrna plošča nekomu izmed ansamblov, je Spevovci nismo pričakovali in zato je bilo presenečenje še toliko večje. Vsem iz srca najlepša hvala.
 
Več člankov...
Stran 14 od 15

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje