Tukaj ste: Domov O ansamblu Kristijan Kolenc

Kristijan Kolenc - Ansambel Spev

E-pošta Natisni PDF
Kristijan-Kolenc

Član od 15.9.2002

Datum rojstva : 08.03.1981

V Ansamblu Spev … :
Pojem (večinoma) glavni vokal 2. tenor, igram bas kitaro pri narodno-zabavni glasbi in klaviature pri zabavni glasbi. Skrbim, da se ansambel Spev vedno dobro slišimo na odru in pod njim. Po e-mailu odgovarjam na vprašanja naših poslušalcev in povpraševanja organizatorjev dogodkov in pošiljam ponudbe za igranje. Slovenijo dobro poznam, zato vedno predhodno izračunam, kdaj moramo iti od doma, da pridemo na špil pravočasno. Vedno ni dobro na slepo zaupati navigaciji, da ne zaideš v gozd ali iščeš veselico sredi polja, kjer ni žive duše...

Doma … :

Preživljam veliko lepih trenutkov z družino, hodimo na sprehode, se igram z otroci in jih vozim na popoldanske aktivnosti - izven šolske dejavnosti. Trenutno veliko energije, časa in načrtovanja porabim za gradnjo nove hiše, kamor se bomo z družino preselili v letu 2018. Doma vadim nove skladbe, s katerimi osvežujemo naš repertoar.

Sreča je…?
Biti zdrav, imeti ob sebi ljubečo družino, prave prijatelje in uživati življenje, kolikor se da. Sreča je, kadar lahko greš kamorkoli si želiš in si pri tem svoboden kot ptica. V tem hitrem tempu življenja je sreča, kadar se lahko v miru ozremo okoli sebe v našo prelepo naravo in dojamemo, kakšno veliko srečo imamo, da lahko živimo v tako lepem svetu. Premalokrat se zavedamo, kaj je prava sreča.

Hvala…
Partnerki Katji za brezpogojno podporo pri delovanju ansambla in vsestransko pomoč. Hvala staršem, da sta me vpisala v glasbeno šolo, za pravo vzgojo in da sta mi vseskozi stala ob strani in mi pomagala. Hvala vsem poslušalcem, da nas spodbujate in dajete moč za nadaljnjo ustvarjanje v glasbi.
 

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje