Tukaj ste: Domov Novice Arhiv novic

5. OBLETNICA ANSAMBLA SPEV IN PREDSTAVITEV NOVE ZGOŠČENKE PET POMLADI!

E-pošta Natisni PDF
V petek, 16. novembra 2007 je bil za nas Spevovce prav poseben dan, saj smo pripravili koncert ob naši petletki in promocijo naše nove zgoščenke Pet pomladi. Veseli smo, da je vse skupaj tako lepo uspelo. Posebej hvala vsem vam, našim oboževalcem, ki ste s svojo prisotnostjo na koncertu potrdili, da smo na pravi poti in da vam je naša glasba všeč. Hvala vam! Hvala tudi našim glasbenim gostom, ki so s svojim nastopom obogatili večer: Ansambelu Braneta Klavžarja, Veselim Štajerkam, Šentjurskim muzikantom, Ansamblu Igor in zlati zvoki, Savinjskim sedem in voditeljema Strašnima Jožetoma.

Klapa Maslina iz Šibenika, ki bi prav tako morala nastopiti, je morala zaradi protokolarnih obveznosti v zadnjem hipu nastop odpovedati, vendar so obljubili, da bodo v začetku prihodnjega leta skupaj z nami pripravili poseben koncert v Vinski Gori.

Koncert je v celoti posnela RTV SLO - RTV Center Maribor. V kratkem bo predvajan na Televiziji Maribor, med novoletnimi prazniki pa tudi na 2. programu Televizije Slovenija.

Pripravili smo tudi fotogalerijo našega druženja, ogledate si jo lahko v meniju galerija ali kar tukaj.
 

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje