Tukaj ste: Domov Novice Spevovci predstavljamo novi videospot »Gasilka«!

Spevovci predstavljamo novi videospot »Gasilka«!

E-pošta Natisni PDF

Novo, novo!

V teh vročih dneh vas lahko ohladijo hladna pijača, senca, morje ali pa naše gasilke!

Izredno dinamičen in atraktiven spot, v katerem nastopa preko 70 gasilk iz gasilskih društev širom Slovenije! In prav vse gasilke tudi plešejo koreografijo, ki je bila narejena prav za ta namen!

V zgodbi, o kateri prepevamo spevovci, igrata glavno vlogo simpatičen, malo  sramežljiv fant ter korajžna in vroča gasilka!

In, kjer je dim, je tudi ogenj! Za tega sta poskrbela »bruhalca ognja«. Gasilke pa so vse vroče udeležence na snemanju veselo škropile z vodo!

Snemanje je potekalo skoraj 15 ur, pod vročim soncem na prireditvenem prostoru pri Mladinskem centru v Šmartnem ob Paki, kjer je v neposredni bližini tudi gasilski dom. In tam se je vse dogajalo! Spevovci smo zaigrali polko »Gasilka«, le te pa so se vrtele... medtem, ko se je zaljubljen par mečkal v gasilski cisterni!

Oglejte si videospot, kakršnega spevovci v svojem arhivu spotov še nimamo!

Gasilski »Na pomoč«!

Člani Ansambla Spev se zahvaljujemo vsem, ki ste sodelovali  pri pripravah, snemanju ter realizaciji videospota:

Scenarij, kamera : Matej Vranič, Andrej Pratnemer,  režija : Matej Vranič , osvetljava scene :  Matej Vranič, asistenca : Karmen Skornšek, montaža in barvna korektura : Andrej Pratnemer, vizažistka : Anita Videmšek, koreografija : Maja Bubik Polovšak, plesalke OŠ Petrovče : Taja Dvornik, Timeja Pilih, Naja Podbrežnik, Nika Hlupič, Urška Košir ter Tiana Cizej, igralska zasedba : Gregor Lasecky, Monika Švajgel, Suzana Ramšak, Anja Regoršek, Suzana Šmid, Emilija Hribernik, Nina Potočnik, Tina Vinter, Urška Pačnik, Sara Strnad, sodelujoča gasilska društva - ženske desetine : PGD Oplotnica, PGD Rovte, PGD Šalka vas, PGD Buče, PGD Sovjak, PGD Senešci, PGD Radmirje, hvala gasilkam : Urški Bobovišek in  Špeli Kolar iz PGD Prožinska vas, Katarini Vehovar iz PGD Videž in Jadranki  Prelog iz PGD Slovenska Bistrica , Meliti Painkret iz PGD Vrbje, ki se je pripeljala z gasilsko cisterno, bruhalca ognja : Jaka Srpčič in Juš Pavlovski.  Iskrena hvala tudi : PGD Šmartno ob Paki, PGD Vrbje in njihovi šoferki Meliti Painkret, ker so posodili gasilsko cisterno, Mladinskemu centru Šmartno ob Paki, Zavarovalnici Adriatic Slovenica ter Kemični čistilnici Polak.

Obiščite nas na :  https://www.facebook.com/AnsambelSpev/

 

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje