Tukaj ste: Domov

O ansambluLeto 2011

E-pošta Natisni PDF

Izzid Cd - ja z naslovom »Mirno sanjaj« Na njem najdemo 14 novih pesmi in tudi dva videospota : »Biti knap je lep poklic« in »Mirno sanjaj«. Novembra je lepo uspel tudi tradicionalni koncert Ansambla Spev v Vinski gori
ansambel_spev__2011

 

Leto 2010

E-pošta Natisni PDF

Ansambel Spev se poda na morje s križarko »Costa Fortuna« in zabava 4.000 glavo posadko. Odpluli smo proti Grčiji in se po 10 nepozabnih dneh srečno vrnili. Sledil je tradicionalni koncert Ansambla Spev v Vinski gori.

ansambel_spev__2010

 

Leto 2009

E-pošta Natisni PDF

Izide CD z naslovom »Po Slakovi poti«, na katerem je 10 Slakovih pesmi v priredbi Ansambla Spev. Projekt je nastal v sodelovanju z Lojzetom Slakom. Na tem CD - ju sta tudi 2 videospota za pesmi »Minili sta že leti dve« in »Glas harmonike«. Novembra je bil tradicionalni koncert Ansambla Spev v Vinski gori.

ansambel_spev__2009

 

Leto 2008

E-pošta Natisni PDF

Obisk v Kanadi pri naših Slovencih, ki tam živijo in hrepenijo po slovenski besedi in pesmi. Tam smo bili 14 dni v Avgustu, nastopili na več koncertih in predvsem uživali, ker so nas zares dobro sprejeli. V Vinski gori smo novembra pripravili naš tradicionalni koncert.

ansambel_spev_kanada_2008_1

ansambel_spev_kanada_2008_2

ansambel_spev_kanada_2008_3

 

Leto 2003...

E-pošta Natisni PDF
  • Ptujski festival narodno-zabavne glasbe, prva nagrada strokovne žirije za najboljše besedilo skladbe PRIDI POD NAJINO BREZO (F. Požek)
  • Števerjan 2003, uvrstitev v finalni nastop
  • Festival v Lenartu, prva nagrada strokovne žirije za najboljše besedilo skladbe VEDNO NEKAJ ODHAJA (F. Požek)
 
Stran 2 od 3

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje