Tukaj ste: Domov Novice

Novice

TRADICIONALNI VELIKI KONCERT ANSAMBLA SPEV

E-pošta Natisni PDF
Koncert se bo odvijal v Vinski Gori, 21. novembra 2008 ob 19:00 uri.

Naši gostje bodo:
  • Ansambel FRANCA FLERETA
  • Ansambel SVETLIN s Stanetom Petričem (belo obleko si že nosila)
  • ZLATI MUZIKANTI
  • VRISK
  • in PRESENEČENJE VEČERA, ki pa za sedaj še naj ostane skrito.

Povezovalec koncerta bo KLOBASEKOV PEPI

Vstopnice je mogoče kupiti tukaj:
  • Gostišče pri Bertu (Črnova pri Velenju)
  • Bar Karma - vulkanizerstvo Vrčkovnik (Šoštanj)
  • trafika Marina (Šmartno ob Paki)
 

NOVA SKLADBA VONJ STARIH OLJK

E-pošta Natisni PDF
Spevovci ne počivamo in pripravljamo nove skladbe. Ena izmed naših zadnjih skladb ima naslov Vonj starih oljk, avtorja melodije in besedila pa sta Jože Burnik in Branko Zupanc. Odlomku nove skladbe lahko prisluhnete.

 

IMAMO NAGRAJENKO NAŠE PRVE SPLETNE NAGRADNE IGRE

E-pošta Natisni PDF
Na naši spletni strani je potekala nagradna igra, ki se je v mesecu septembru zaključila. Z veseljem sporočamo, da je bil odziv izjemen, vendar je nagrajenec le eden. To je JANJA PUNGERČAR, ki je pravilno odgovorila na zastavljeno vprašanje, s katerim znanim sestavom je ansambel Spev letos priredil koncert ter priredil njihovo uspešnico v slovenščini? Odgovor se je glasil Klapa Maslina, kot vas je pravilno odgovorila tudi večina, ki ste v nagradni igri sodelovali. V naslednjih mesecih pa se lahko nadejate nove nagradne igre, zato pridno obiskuje in prebirajte našo spletno stran. Vse čestitke in hvala za sodelovanje pa nagrajenki Janji.
 

BOŠTJAN SEDAJ RES PESTUJE

E-pošta Natisni PDF

Bostjan pestuje Bostjan pestuje

Dne 14. avgusta se je Boštjanu družina povečala še za enega člana. Ob 15.39 je v bolnišnici Slovenj Gradec privekal na svet Florijan. Očka Boštjan je zelo ponosen na svojega sinka, ki pridno raste in se zelo rad pestuje v varnih očetovih rokah. Vsi ugotavljajo, da je izrezana slika svojega očka, ne le po laseh in temni polti, ampak tudi po dolgih prstkih, ob katerih se vsi sprašujejo, če bo tudi on enkrat igral kitaro.Najbolj važno od vsega pa je, da sta Florjan in mamica Klementina počakala očka še ˝v enem kosu˝, da se je ta vrnil iz gostovanja v Kanadi. V sredo 13. avgusta so ga skupaj s hčerkicama Anamarijo in Polonco pričakali na Brniku, naslednji dan pa jih je Florijan že razveselil s svojim jokom. V zibelko mu je bila dobesedno položena slovenska narodna pesem, saj so mu že isti večer v bolnišnici zapeli člani ansambla Spev uspavanko Pleničke je prala. Vso srečo mladi družinici!

 

ANSAMBEL SPEV GOSTUJE V KANADI

E-pošta Natisni PDF
V prihodnjih dneh člane ansambla Spev čaka gostovanje v Kanadi. Preko luže se tako odpravljajo že drugič, tokrat k Slovencem, ki živijo v Kanadi, bolj natančno v Torontu, kjer bodo tudi priredili nekaj koncertov. Priprave so v polnem teku, saj jih prvi koncert čaka že takorekoč isti trenutek, ko bodo stopili iz letala, naslednji koncerti pa so natrpani v urnik, ki bo Spevovcem komajda pustil dihati. Ker verjamemo, da bo kanadska avantura polna doživetij, pripravljamo za najbolj zveste obiskovalce naše spletne strani posebno rubriko, v kateri bodo dnevno sveže novičke, slike in filmčki naravnost iz Kanade. Tako boste vedno vedeli, kje je spevno in kako se imamo, kaj počnemo in kako v živo izgleda naša pesem v Kanadi. Vabimo vas k spremljanju našega potovanja, do novičk pa lahko pridete s klikom na sliko v levem meniju, ali kar tukaj.
 
Stran 14 od 16

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje