Tukaj ste: Domov Novice

Novice

Tanja Žagar & Ansambel Spev – Minili sta že leti dve

E-pošta Natisni PDF
Na snemanju videospota s Tanjo Žagar v Beli Krajini smo se Ansambel SPEV imelo zelo luštno in tudi precej razbuljivo!!!
Poglejte si posnetek, kjer se je Kristijan peljal v čolnu s Tanjo in vse je bilo vredu, dokler niso izpod letvic v čolnu začeli na plan prihajati pajki. Tanja ima aranhofobijo (strah pred pajki), zato je zagnala pravo paniko. Za nekatere je bilo smešno, za nekatere pa precej stresno...
 

NOVI VIDEO ANSAMBLA SPEV - PEL BI ZATE

E-pošta Natisni PDF
Posneli smo novi video za pesem z naslovom Pel bi zate. Naše sodelovanje s popularno dalmatinsko Klapo Maslina je okronala priredba pesmi Da te mogu pismom zvati, ker pa je pesem dosegla tako visoko popularnost, smo se odločili posneti še video. Veliko užitkov vam želimo ob ogledu novega videa.
 

SREČANJE PRIJATELJEV ANSAMBLA SPEV

E-pošta Natisni PDF

srecanje2009

V petek, 16 januarja je bilo zopet luštno! Dvorana v Šentilju pri Velenju je bila kar premajhna... Tam smo se namreč zbrali vsi prijatelji našega ansambla Spev.To druženje nam pripravijo naši dragi "sopotniki" na naši poti skozi vsa  leta glasbenega delovanja,torej gre za tradicionalno srečanje družbe nasmejanih lic ter dobrih src.

Več ...
 

GLASBENE ŽELJE

E-pošta Natisni PDF
Če želite poslušati naše skladbe preko radia ali jih predlagati za glasbene lestvice, izberite radijsko postajo in izpolnite obrazec ali napišite e-pošto. Radijske postaje lahko najtede tukaj.

 

KONCERT ANSAMBLA SPEV - USPEL

E-pošta Natisni PDF

Read more

Petek, 21. novembra, je bil za naš ansambel velik dan! Kot vsako leto, smo tudi letos svoj rojstni dan popestrili s koncertom v večnamenskem domu v Vinski Gori. Vsak, ki je bil tam, je lahko začutil posebno energijo, ki je vela z odra, ki ga je krasila čudovita scena umetnika Jožeta Napotnika. Letošnja rdeča nit koncerta je bila "Ljubezen do domovine" in ves koncert je bil obarvan z barvami, ki nas vežejo do rodnega doma. To vzdušje so nam pomagali pričarati tudi naši prijatelji, glasbeni gostje, vsak ansambel je namreč zaigral kakšno melodijo z domovinsko tematiko.

Več ...
 
Stran 13 od 16

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje