Tukaj ste: Domov Novice

Novice

KRIŽARJENJE Z ANSAMBLOM SPEV

E-pošta Natisni PDF

Fortuna

Te dni so se Ansambel Spev zopet postavili na trdna tla! Vrnili so se namreč s križarjenja po Sredozemlju, kjer so s svojo glasbo razveseljevali približno 4500 potnikov z vsega sveta. Tja jih je povabila agencija iz Kopra in fantje so se vabilu takoj odzvali. Potovali so 8 dni, z križarko Costa Fortuna, na kateri je bilo med gosti tudi veliko Slovencev, s katerimi so Ansambel Spev kmalu navezali stike in tako še razširili svoj krog prijateljev. Prav tako so spoznali veliko tujih turistov, ki so bili nad slovensko glasbo zelo navdušeni ob koncu potovanja pa so že znali kakšno tudi zraven zapeti!

Vsekakor je bilo križarjenje nepozabno doživetje, ogledali so si veliko Italijanskih ter Grških pristanišč, otokov, vse pa je najbolj očaral Dubrovnik, s svojim starim obzidjem in zgodbo.

Morje je bilo mirno, sonce je sijalo, ladja je nudila prav vse, tako so fantje z Ansambla Spev prosti čas preživljali v fitnesu, v bazenih, gledališču ali pa so si privoščil pevske vaje na palubi te res mogočne križarke!

Na srečo ni imel nihče od fantov morske bolezni, so jo uspešno preganjali z domačimi zelišči... Ob povratku na trdna tla pa jih je že čakal lep dogodek, v Vinski gori so nam namreč pripravili tradicionalni koncert, s katerim so obeležili osmo obletnico delovanja Ansambla Spev!


 

OROPALI ANSAMBEL SPEV!

E-pošta Natisni PDF
Na snemanju
»Med snemanjem videospota ostali brez vsega«, bi lahko rekli člani Ansambla Spev, ki so konec septembra v Piranu posneli nov videospot za skladbo Mirno sanjaj. Med tem, ko so s snemalno ekipo TV Golice ter režiserjem Janijem Pavcem, po ulicah z bogato zgodovino in arhitekturo posejanega mesta, iskali primerne kadre, svetlobo in prizorišča, jim je nepridiprav napravil kar precej preglavic. Odnesel je torbico, v kateri je Nina, ki je odigrala glavno vlogo v novem videospotu, hranila vse dokumente in ključe, fantje z Ansambla Spev pa so pri njej hranili tudi mobilne telefone! Zgodilo se je v trenutku in pomagala ni niti hitra intervencija vseh prisotnih, ki so se podali na lov za lopovom. Ampak zgodbo je bilo potrebno posneti do konca, fantje in Nina so se potolažili in posneli še zadnje kadre, ko je sonce že počasi tonilo v morje.

Kljub neprijetnemu dogodku pa je bil za njimi krasen dan, ki jim bo še dolgo ostal v spominu, zahvaljujejo se snemalni ekipi ter režiserju, ki so svojo nalogo opravili profesionalno. Prav tako velja zahvala vsem statistom, približno 200 golobov je namreč ustvarilo čudovito sceno.

Imajo pa snemanja videospotov Ansambla Spev nekaj skupnega: Vedno se zgodi kakšen škandal! Če jih na smrt ne prestrašijo pajki, kot so Tanjo Žagar v njihovem videospotu Minili sta že leti dve, jim pa med nasmihanjem v kamero izpraznijo žepe....

Videospot za skladbo Mirno sanjaj bo kmalu viden na TV ekranih, do takrat pa si oglejte nekaj slik s snemanja. Morda pa na kateri izmed njih ravno vi opazite tatiča...
 

Tradicionalni koncert Ansambla Spev je pred vrati!

E-pošta Natisni PDF
Tradicionalni koncert Ansambel Spev vljudno vabimo na naš tradicionalni koncert z gosti, ki bo v petek, 19.11. 2010 ob 19.00 uri v Vinski gori. Z nami bodo še: Prifarski muzikanti, Alpski kvintet, Malibu, Harmonikarski orkester Barbara ter Rudarski oktet

Koncert bo povezoval Franci Podbrežnik - Solčavski, ki bo poskrbel tudi za humor.

Vstopnice so že na voljo na znanih prodajnih mestih.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Veselimo se vaše družbe!
 

Ansambel Spev - Tvoje oči

E-pošta Natisni PDF
 

Križarjenje z ansamblom Spev

E-pošta Natisni PDF

V novembru, natančneje od 8. 11. 2010 do 15. 11. 2010 odpotujemo Ansambel Spev na križarjenje po zahodnem  sredozemlju  z agencijo Cruise Ferry. Z ladjo Costa Furtuna bomo obiskali najlepša sredozemska pristanišča ter si tudi vzeli čas za ogled mest in ostalih znamenitosti. Osemdnevno križarjenje vsebuje ogled naslednjih krajev : Benetke, Bari, Olimpija, Santorini, Mikonos, Rodos ter Dubrovnik. Ves čas plovbe  nam bo razgled ponujal prečudovite poglede na obmorska mesta, spremljal pa nas bo zvok šumenja morja in sredozemskega vetra…Ansambel Spev bomo na ladji poskrbeli za glasbo. Tako bomo z našo glasbo dva večera razveseljevali goste – potnike na tej čudoviti križarki.

Za Ansambel Spev je to vsekakor izziv in nekaj novega, zato se veselimo vseh trenutkov, ki jih bomo skupaj preživeli na križarki teh 8 dni.

Pridružite se nam, več o križarjenju si lahko ogledate na spodnji povezavi:
 
Stran 10 od 16

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje