Tukaj ste: Domov Novice

Novice

Ansambel Spev in Domen Kumer - Videz vara

E-pošta Natisni PDF

Ansambel Spev in Domen Kumer smo posneli novo polko z naslovom »Videz vara«!

Izkazalo se je, da Štajerci znamo stopiti skupaj. Plod našega sodelovanja je poskočna polka s pikantnim besedilom, ki ga je spisala Vera Šolinc. Za glasbo je poskrbel Domen Kumer, za aranžma pa Ansambel Spev. Sodelovanje z Domnom je bilo polno zanimivih trenutkov in spoznali smo, da je za dobro polko potrebno veliko pozitivne energije, te pa nam seveda ne manjka. Delati z Domnom je zabavno in pestro, upamo pa, da vam bo naše delo všeč. Skladbo smo posneli v studiu Metulj pri znanem producentu Marku Pezdircu, premierno pa smo jo v živo zaigrali na našem jubilejnem koncertu, 16.11. 2012, ko smo v Rdeči dvorani v Velenju praznovali 10 letnico našega delovanja. Lahko vam povemo, da je naša nova polka »Videz vara« dvignila na noge vso dvorano!

Veliko užitkov ob poslušanju vam želimo!
Ansambel Spev.
 

10 let Ansambla Spev – Koncert v Rdeči dvorani odlično uspel!

E-pošta Natisni PDF

V petek, 16.11.2012 smo Ansambel Spev praznovali 10 obletnico našega delovanja. V velenjski Rdeči dvorani smo ob tej priložnosti pripravili koncert, ki ga ne bomo pozabili.


Ansambel Spev smo k sodelovanju povabili veliko glasbenih gostov, s katerimi sodelujemo skozi vsa leta našega glasbenega ustvarjanja. Tako so v petek z nami na odru zapeli in zaigrali Klapa Maslina iz Šibenika, Modrijani, Tanja Žagar, Miha Dovžan in Joži Kališnik, Jože Skubic, Domen Kumer, Dejan Vunjak, Skupina Gadi in Ansambel Vrt. V goste smo povabili tudi Tineta Lesjaka in Slavka Podboja, avtorja pesmi »Spev za godca«. Za simpatičen in izviren humor je poskrbel stari znanec naših koncertov, Franci Podbrežnik – Solčavski.

Rdeča nit letošnjega koncerta je bila »Deset let Ansambla Spev – po Slakovi poti«. Tako smo se spomnili legende slovenske domače glasbe in našega žal pokojnega prijatelja – Lojzeta Slaka. O njem je na odru spregovoril tudi Slavko Podboj in občinstvo je z velikim spoštovanjem prisluhnilo. Zelo dobro je bil sprejet tudi naš novi valček, » Z njo«, ki smo ga premierno zaigrali. Prav tako je vse obiskovalce koncerta na noge spravila naša nova polka, ki smo jo izvedli skupaj z Domnom Kumrom, njen naslov je »Videz vara«. V dvorani je bilo ves čas čutiti izjemno pozitivno energijo, katero smo člani Ansambla Spev čutili še dolgo po koncertu. Nedvomno je k temu prispevala dobra volja vseh nastopajočih, ki so vsak na svoj način širili veselje med občinstvom. Završalo je, ko so na oder stopili člani Klape Maslina, zadišalo je po morju, oglasila se je dalmatinska pesem. Z njimi smo zapeli legendarno » V dolini tihi« in ni ga bilo v dvorani, ki ne bi stoje z nami zapel. Omenimo lahko še nastop citrarja Miho Dovžana in pevke Joži Kališnik, ki sta nas pobožala na svoj način.

Seveda pa se na prvem mestu zahvaljujemo vsem vam, ki nas spremljate na naši poti, vsem vam, ki ste s svojo energijo že tolikokrat pokazali, da imate radi slovensko glasbo, da cenite naš trud. Hvala vam, brez vas koncerta ne bi bilo in ne bi bilo občutkov, ki jih še danes nosimo v sebi člani Ansambla Spev.

Hvala vsem prijateljem in domačim, našim najbližjim, ki nas podpirate, nam stojite ves čas ob strani. Posebna zahvala velja tudi ekipi, ki je poskrbela za tehnično brezhibno izpeljan koncert.

Člani Ansambla Spev smo mnenja, da je bil to najlepši dogodek v dobi našega ustvarjanja. Želimo si še več takšnih trenutkov, ki nas nahranijo in dajejo voljo in energijo za nadaljnje ustvarjanje.

10 let smo z vami Ansambel Spev….veselimo se še naših prihajajočih skupnih doživetij, ujetih v glasbi…

Ansambel Spev
10_let_ansambla...
10_let_ansambla_spev_1 10_let_ansambla_spev_1
10_let_ansambla...
10_let_ansambla_spev_2 10_let_ansambla_spev_2
10_let_ansambla...
10_let_ansambla_spev_3 10_let_ansambla_spev_3
10_let_ansambla...
10_let_ansambla_spev_4 10_let_ansambla_spev_4
 

Koncert Ansambla Spev razprodan

E-pošta Natisni PDF
Dragi prijatelji Ansambla Spev!

Obveščamo vas, da je koncert Ansambla Spev, ob naši 10 letki, v Velenju 16.11. 2012, RAZPRODAN.

Kar pomeni, da se vstopnic ne da več dobiti.

Vsem,  ki jih imate pa sporočamo, da se koncert prične ob 20.00 uri, priporočamo pa, da ste tam kakšno uro pred koncertom.

Hvala, se vidimo!
Vaš Ansambel Spev
 

10. LETKA ANSAMBLA SPEV!

E-pošta Natisni PDF

10. LETKA ANSAMBLA SPEV!

Prijatelji Ansambla Spev!
Obeta se veliki koncert....

10 Letka Ansambla Spev!!!!

16.11. 2012 ob 20.00. Rdeča dvorana Velenje.

Tam bodo tudi :

Modrijani
Klapa Maslina
Tanja Žagar
Jože Skubic (Ans. Slapovi)
Dejan Vunjak (Sin Brendija, ki z izvajanjem hitov nekdanjih Don Juanov naredi enkraten žur!!)
Domen Kumer s svojimi prijatelji,
Skupina Gadi,
Ansambel Vrt ter Tine Lesjak,
ter Legendarni citrar Miha Dovžan.

Za povezovanje in humor bosta poskrbela Franci Podbrežnik - Solčavski ter Slavko Podboj, dolgoletni Slakov prijatelj.


NAROČILO VSTOPNIC:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali  031 637 477 in 031 273 149
Cena vstopnice v predprodaji je 15 €

Prodajna mesta vstopnic:
Črnova pri Velenju - Picerija "Na hofu pri Bertu",
Šoštanj - Karma bar,
Šmartno ob Paki - Trafika Marina
Hotel Štorman Celje
Gostišče Štorman Šempeter

LEPO VABLJENI!
Vaš Ansambel Spev

...več na naši uradni facebook strani... :
 

10 letka Ansambla Spev!

E-pošta Natisni PDF
Velenje, Rdeča dvorana, 16.11. 2012

Dogodek, ki ga ne smete zamuditi!
Ansambel Spev praznujemo 10 letnico našega delovanja, zato si želimo, da ste takrat z nami prav vsi!

... V Rdeči dvorani v Velenju bodo z nami na odru tudi Modrijani, Miha Dovžan, Tanja Žagar, Klapa Maslina, Jože Skubic, Domen Kumer, Franci Podbrežnik - Solčavski ter Slavko Podboj!
Več informacij glede prodaj vstopnic na uradni Facebook strani Ansambla Spev:

 
Stran 8 od 16

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje