Tukaj ste: Domov O ansamblu Boštjan Mežnar

Boštjan Mežnar – Ansambel Spev

E-pošta Natisni PDF
Botjan-Meznar

Član od 15. 9. 2002

Datum rojstva : 8. 10. 1975

V Ansamblu Spev … :
Pojem prvi tenor,  igram kitaro, skrbim, da naše ozvočenje dela brezhibno, pri meni doma je skrbno parkiran in vsakič opran naš rumen kombi, največkrat sem šofer na naše špile, bedim ob Maretu, če je šofer slučajno on,  sem na nek način  ˝ata˝  našega ansambla, ker je letnica mojega rojstva pač najmanjša,  nisem ravno navdušen nad klepetanjem na odru, najraje kar zabrenkam in iz srca zapojem!

Doma  … :
Moj dom je sončna kmetija ob cerkvici Sv. Florjana. Tu uživam v svojem delu na naši rodni slovenski grudi skupaj s svojo družino. Sem najbolj pripomogel k dvigu slovenske natalitete v našem ansamblu-imam kar tri čudovite otroke, dve hčeri, Anamarijo in Polono, in sina Florijana. Vsi trije radi pojejo in gredo tako po mojih stopinjah, kot po stopinjah moje žene Klementine, ki je kot jaz tudi sama s srcem v glasbi.

Sreča je …?
Nedeljski popoldnevi z mojo družino, skupaj doma, zdravi, nasmejani in zadovoljni ...

Hvala …
Moji Klementini, da me je naučila igrati kitaro, mojim otrokom, ki so me zmeraj pustili ob nedeljah spati (skoraj zmeraj, mojim staršem, da so me v življenju spodbujali in verjeli vame in vsem našim zvestim poslušalcem, ki mi dajejo energijo, da vztrajam in grem naprej po zastavljeni glasbeni poti.
 

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje