Tukaj ste: Domov

KONCERT ANSAMBLA SPEV - USPEL

E-pošta Natisni PDF
Read more

Petek, 21. novembra, je bil za naš ansambel velik dan! Kot vsako leto, smo tudi letos svoj rojstni dan popestrili s koncertom v večnamenskem domu v Vinski Gori. Vsak, ki je bil tam, je lahko začutil posebno energijo, ki je vela z odra, ki ga je krasila čudovita scena umetnika Jožeta Napotnika. Letošnja rdeča nit koncerta je bila "Ljubezen do domovine" in ves koncert je bil obarvan z barvami, ki nas vežejo do rodnega doma. To vzdušje so nam pomagali pričarati tudi naši prijatelji, glasbeni gostje, vsak ansambel je namreč zaigral kakšno melodijo z domovinsko tematiko.

Read more
 

TRADICIONALNI VELIKI KONCERT ANSAMBLA SPEV

E-pošta Natisni PDF
Koncert se bo odvijal v Vinski Gori, 21. novembra 2008 ob 19:00 uri.

Naši gostje bodo:
  • Ansambel FRANCA FLERETA
  • Ansambel SVETLIN s Stanetom Petričem (belo obleko si že nosila)
  • ZLATI MUZIKANTI
  • VRISK
  • in PRESENEČENJE VEČERA, ki pa za sedaj še naj ostane skrito.

Povezovalec koncerta bo KLOBASEKOV PEPI

Vstopnice je mogoče kupiti tukaj:
  • Gostišče pri Bertu (Črnova pri Velenju)
  • Bar Karma - vulkanizerstvo Vrčkovnik (Šoštanj)
  • trafika Marina (Šmartno ob Paki)
 

NOVA SKLADBA VONJ STARIH OLJK

E-pošta Natisni PDF
Spevovci ne počivamo in pripravljamo nove skladbe. Ena izmed naših zadnjih skladb ima naslov Vonj starih oljk, avtorja melodije in besedila pa sta Jože Burnik in Branko Zupanc. Odlomku nove skladbe lahko prisluhnete.

 

IMAMO NAGRAJENKO NAŠE PRVE SPLETNE NAGRADNE IGRE

E-pošta Natisni PDF
Na naši spletni strani je potekala nagradna igra, ki se je v mesecu septembru zaključila. Z veseljem sporočamo, da je bil odziv izjemen, vendar je nagrajenec le eden. To je JANJA PUNGERČAR, ki je pravilno odgovorila na zastavljeno vprašanje, s katerim znanim sestavom je ansambel Spev letos priredil koncert ter priredil njihovo uspešnico v slovenščini? Odgovor se je glasil Klapa Maslina, kot vas je pravilno odgovorila tudi večina, ki ste v nagradni igri sodelovali. V naslednjih mesecih pa se lahko nadejate nove nagradne igre, zato pridno obiskuje in prebirajte našo spletno stran. Vse čestitke in hvala za sodelovanje pa nagrajenki Janji.
 
Več člankov...
Stran 13 od 15

Facebook

Vsebina galerije

Išči

Spev v Kanadi

Križarjenje z ansamblom Spev

banner_krizarjenje